Demons and wizards at play

Øyvind Berekvam

Steelgitarist. Det forfinede sårbare kirsebærtre. Foreleser. Tidligere journalist for flere aviser, politisk rådgiver, foredragsholder, nettredaktør, kommunikasjonsrådgiver og informasjonsansvarlig. Pappa til Mina og Pia.

You may also like...

3 Responses

 1. Henrik Haugsgjerd sier:

  Den intense jobbingen på bassen i extended versjonen av Why. Tar meg hver gang:-)

 2. Geir sier:

  Endelig noen som skriver om denne plata. Å kalle den partyplate var dog en ny tanke. For meg handler det om et uvanlig antall gode og seige melodilinjer som resten av langhår- og bart-rocken ikke hadde så mye av. Jeg vender mye oftere tilbake til denne platen enn til noen av de som kollegabandene leverte.

  • Øyvind Berekvam sier:

   Den er overraskende bra, ja. Og har mange flere dimensjoner enn mange egentlig er klar over. Heep fungerer på flere plan. Flere av sangene er fast inventar på fest hos oss. Aldri feil med litt forsøksvis kastrathyling :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *