Hvor er liket begravd?

Øyvind Berekvam

Steelgitarist. Det forfinede sårbare kirsebærtre. Foreleser. Tidligere journalist for flere aviser, politisk rådgiver, foredragsholder, nettredaktør, kommunikasjonsrådgiver og informasjonsansvarlig. Pappa til Mina og Pia.

You may also like...

1 Response

  1. Kyrre Knutsen sier:

    Fin artikkel og oppsummering om James McMurtry. Selv har jeg fulgt ham helt siden Too long in the Wasteland fra rundt 1990, da jeg var ung student i Minnesota. Fattet interesse også fordi jeg hadde lest noen av farens bøker, ikke minst Texasville, som også er en meget god film. Ble som tenåring på åttitallet flasket opp rundt det vi i dag kaller Paisley Underground, herunder Dream Syndicate, Green on Red, Rain Parade, og utvidet horisonten litt videre med bl.a. McMurtry, som en av mange. Enig at katalogen hans er meget sterk, men også noe ujevn. Han har vel til gode å komme med det helstøpte albumet, selv om han har flere dusin sterke låter, så er også materialet litt ujevnt. Har også til gode å se ham live og skulle gjerne sett ham på Paradiso i Amsterdam neste helg, men er da på vinterferie. Paradiso er jo et utrolig konsertlokale der jeg bl.a. så Drive-by Truckers i fjor. Så ser vi frem til den nye platen til James og håper at han snart legger turen hit til oss, Europa-runden hans nå er i snaueste laget.
    God helg.

    Mvh,

    Kyrre Knutsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *