I fyr og flamme

Øyvind Berekvam

Steelgitarist. Det forfinede sårbare kirsebærtre. Foreleser. Tidligere journalist for flere aviser, politisk rådgiver, foredragsholder, nettredaktør, kommunikasjonsrådgiver og informasjonsansvarlig. Pappa til Mina og Pia.

You may also like...

2 Responses

  1. Haavard sier:

    Wikipedia sier den ble spilt inn i Montreaux med det mobile studioet til Stones som tilsynelatende brant opp under og var kilden til «Smoke On The Water»-teksten. Dette stemmer altså ikke?

    • Øyvind Berekvam sier:

      Jo, som det står i teksten så leide de slottet i Wales til å øve og skrive materialet. Jeg har ikke skrevet hvor innspillingen foregikk. Den foregikk, som du så riktig har søkt deg fram til, i Montreaux.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *