Alt som var så virkelig

Øyvind Berekvam

Steelgitarist. Det forfinede sårbare kirsebærtre. Foreleser. Tidligere journalist for flere aviser, politisk rådgiver, foredragsholder, nettredaktør, kommunikasjonsrådgiver og informasjonsansvarlig. Pappa til Mina og Pia.

You may also like...

2 Responses

 1. Åsmund Å. sier:

  Grace er nok det albumet jeg har hørt mest på. Nå for tida tør jeg ikke sette det på, i frykt for at det skal bli utspilt.

  Jeg har prøvd å bli venn med Sketches for my sweetheart the drunk, uten å klare det. Det er ikke særlig mange gode sanger der, etter min mening.

  • Øyvind Berekvam sier:

   Jeg har også gitt «Sketches…» flere sjanser, men ikke fått det helt til å stemme. Det føltes neste som «hva er vitsen?» ettersom «Grace» var så utsøkt perfekt. Jeg tenker jo også at det var grunner til at Buckley selv ikke var fornøyd med innspillingene…

   Må vel innrømme at jeg ikke spiller platen så ofte som før. Var nok på nippet til å spille den ihjel på 90-tallet. Men når jeg nå fant den fram igjen ble jeg overrasket over hvor friskt den fortsatt låter. Den har tålt tidens tann godt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *