Konsept med, og uten, kvalitetskontroll

Øyvind Berekvam

Steelgitarist. Det forfinede sårbare kirsebærtre. Foreleser. Tidligere journalist for flere aviser, politisk rådgiver, foredragsholder, nettredaktør, kommunikasjonsrådgiver og informasjonsansvarlig. Pappa til Mina og Pia.

You may also like...

2 Responses

 1. Hallgeir sier:

  Hei!

  Hvor mange runder hadde du tatt før du skev anmeldelsen? Jeg var nemlig enig i mye du og andre skeptikere skrev etter ca 3 runder. Jeg hadde nesten avskrevet albumet men prøvde flere runder og du verden hvor mye den vokste når jeg etterhvert fikk tak i låtene. Nå digger jeg den! Så ikke gi opp folkens – gi den masse tid så kan det hende at den slipper?

  • Øyvind Berekvam sier:

   Hey

   Jeg hadde den gående på kontinuerlig i et halvt døgn. Har også hørt på den flere ganger i ettertid, men står fast på det jeg skrev. Det er tre virkelig gode sanger på platen. Men de tre veier i mine øyne ikke opp for de mange bomskuddene. Men jeg registrerer jo at det er ytterst ulike meninger om platen, og det er jo alltid hyggelig når en samling musikk skaper så mye engasjement :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *