Alle kriminelle liker heavy metal

Øyvind Berekvam

Steelgitarist. Det forfinede sårbare kirsebærtre. Foreleser. Tidligere journalist for flere aviser, politisk rådgiver, foredragsholder, nettredaktør, kommunikasjonsrådgiver og informasjonsansvarlig. Pappa til Mina og Pia.

You may also like...

1 Response

  1. mari sier:

    Jeg tror nok det er en myte, ja. Går jo mye på metall-festivaler o.l. er stort sett ok folk, og mitt inntrykk er heller ikke at alle er så «elitistiske» som mange kan gi inntrykk av, men tror det også har mye med modenhet å Gjøre. I tillegg er det jo en del folk som har jobbet på denne boligen jeg bor I, som er metallhuer, noen av dem er så snille som lam, så hadde nok ikke helt sett det for meg. Om de fleste kriminelle hører på heavy metal, vet jeg ikke, men da er jo ikke problemet hvilken musikk du hører på, men heller at man har problemer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *