Rod Stewart – Mannen vi elsker å hate

Øyvind Berekvam

Steelgitarist. Det forfinede sårbare kirsebærtre. Foreleser. Tidligere journalist for flere aviser, politisk rådgiver, foredragsholder, nettredaktør, kommunikasjonsrådgiver og informasjonsansvarlig. Pappa til Mina og Pia.

You may also like...

3 Responses

 1. Hjorthen sier:

  Alltid likt Roddern. Som barn begynte jeg med Elvis, før tilfeldighetene ledet meg videre til Rod Stewart. Var sikkert Do ya think I’m Sexy som banet vei, og så kom Atlantic Crossing inn i platebunken som enda var for liten til å kalles noen samling. Sailing er jo umulig å høre på i dag, men den gangen var den jo fin.

  Men så fant jeg en best of samling på platesjappa, et dobbeltalbum, med Maggie May, You Wear it Well, Street Fighting Man, Gasoline Alley, I’m Losing You, Every Picture Tells a Story og haugevis av andre godbiter. Helt tilfeldig at jeg kjøpte den, men den satte jaggu spor etter seg!

  Nå venter vi forresten bare på at noen skal «frikjenne» Smokie. Fra før de ble norgesvenner da, gud hjelpe meg.

  • Øyvind Berekvam sier:

   Jeg husker jo at både foreldre og besteforeldre utsatte meg for «Sailing». Men en eller annen gang på midten av 90-tallet var det en oppegående person som prakket «The Mercury Years» på meg. Ble ikke helt den samme etterpå.

   Smokie-frikjennes neppe med det første, men er åpen for argumenter :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *