Hardrockere på sommerfuglball

Øyvind Berekvam

Steelgitarist. Det forfinede sårbare kirsebærtre. Foreleser. Tidligere journalist for flere aviser, politisk rådgiver, foredragsholder, nettredaktør, kommunikasjonsrådgiver og informasjonsansvarlig. Pappa til Mina og Pia.

You may also like...

2 Responses

  1. Tarjei sier:

    Veldig spennende at du klarte å spa opp denne historien. Har alltid stusset lit hvor Love is all kommer fra originalt. Den dukket opp på et konsertopptak Ronnie Dio gjorde med Deep Purple m/Steve Morse i nyere tid. Fikk den relativt kjapt på hodet. :)

    • Øyvind Berekvam sier:

      Ja, det er en liten gullgruve av en plate. Roger Glover er veldig stolt av den. Det sa han også da jeg intervjuet ham. Og konsertopptaket med Dio og Purple sammen er også sjarmerende. En gjeng som ikke tar seg selv så veldig alvorlig :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *