En hyllest til mannen i svart

Øyvind Berekvam

Steelgitarist. Det forfinede sårbare kirsebærtre. Foreleser. Tidligere journalist for flere aviser, politisk rådgiver, foredragsholder, nettredaktør, kommunikasjonsrådgiver og informasjonsansvarlig. Pappa til Mina og Pia.

You may also like...

3 Responses

 1. Bra skrevete, Herr Andersen!

  Johnny Cash hadde en hit hvert tiår… det er det heller ikke mange artister som har hatt.

  Det har også blitt meg fortalt at «Ride this Train»-albumet var det første konseptalbumet. Kan dette bekreftes av noen musikknerder?

  veldig bra at du tok med din egen opplevelse. Det er det som jeg synes er mest interessant. Fakta om Johnny Cash, albumtitler, etc er jo alltids noe en kan lese seg til… men hvordan du og andre har opplevd Johnny Cash, det er ikke alltid så lett tilgjengelig.

  Happy JR CASH-day!!!

  • Det stemmer at Ride This Train 60 var hans første konseptalbum.Cash fortsatte å utgi album med forskjellige tema bla Bitter Tears 64 der han etter turer opp til reservatene rettet skarp kritikk mot regjeringens behandling av Indianerne.Beste kjøpet er Bear Family boksen Come Along and Ride This Train fra 91 der er 8 av hans konsept album samlet på 4cd.

 1. 25/02/2012

  […] skriv glimrande om Cash i høve 80-årsdagen til Cash, 26. februar 2012. Les blogginnlegget her: berekvam.com/blog/?p=5558 Share this:TwitterFacebookLik dette:LikVer den første til å like dette […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *