Spiser kirsebær med de store

Øyvind Berekvam

Steelgitarist. Det forfinede sårbare kirsebærtre. Foreleser. Tidligere journalist for flere aviser, politisk rådgiver, foredragsholder, nettredaktør, kommunikasjonsrådgiver og informasjonsansvarlig. Pappa til Mina og Pia.

You may also like...

2 Responses

  1. degarden sier:

    Takk for anbefalingen. Har snurret denne platen noen runder de siste dagene. Deler entusiasmen din.

    Jeg er helt enig i referansene til verdens kanskje mest undervurderte band: Elbow, men når det gjelder vokalisten Simon Aldred tenker jeg automatisk på Richard Hawley (jeg må innrømme at jeg har sett andre også har dra den sammenligningen på diverse nettsteder). Men det er jo ingen dårlig karakteristikk.

  2. Embla sier:

    Go`lyd! :) Men Muse er og blir heltene mine! ;) Ha en god helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *