Satan is our only hope

Øyvind Berekvam

Steelgitarist. Det forfinede sårbare kirsebærtre. Foreleser. Tidligere journalist for flere aviser, politisk rådgiver, foredragsholder, nettredaktør, kommunikasjonsrådgiver og informasjonsansvarlig. Pappa til Mina og Pia.

You may also like...

4 Responses

 1. vadefugl sier:

  Hører selv på djevelens musikk og jeg holder heller med selve satan enn Gud som utryddet en rekke med mennesker og sender de av oss som av en merkelig årsak ikke klarer å tro på Ham, rett i helvete. Er ikke det ondskap så vet ikke jeg. Hail Satan, den engelen med vettet som gjorde opprør mot selveste morderen selv, nemlig Gud.

 2. András sier:

  Jeg har en fasinerende bok stående i bokhylla mi her i heimen. Baklengs – Djevelskap i rock & roll og den innedes med følgende:

  «Hva er så djevelsk ved Rock and Roll? MER ENN DU ANER!

  Den påvirker titalls millioner unge mennesker og voksne både i USA, Norge og resten av verden. Rockemusikken er gjennomsyret av lyrikk som opphøyer narkotika, det okkulte, umoral, homoseksualitet, vold og opprør.

  Men det er noe som er enda farligere. Det kalles baklengs maskering. Utallige rockegrupper bruker denne påvirkningsmetoden i sine innspillinger. Millioner av tenåringer – som hver enste dag hører på rockemusikk i timesvis – er ikke en gang klar over at budskapene er der.

  Mange av de budskap som legges på plater ved baklengs maskering er nært knyttet til trolldom og Statan-tilbedelse, og oppmuntrer til unaturlig seksuell oppførsel og bruk av narkotika.

  Farene ved baklengs maskering avsløres av Jacob Aranza. En toppaktuell bok for tenåringer!

  :)

 3. Embla sier:

  Hihiihiii! :) Det vil nok jeg også, ref. siste sitatet – er man en tapt sjel om man hører de nevnte, vet jeg hva jeg har i vente ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *