Silly Love Songs?

Øyvind Berekvam

Steelgitarist. Det forfinede sårbare kirsebærtre. Foreleser. Tidligere journalist for flere aviser, politisk rådgiver, foredragsholder, nettredaktør, kommunikasjonsrådgiver og informasjonsansvarlig. Pappa til Mina og Pia.

You may also like...

8 Responses

 1. Elling sier:

  Når vi er på positive kjærlighetssanger synes jeg det er vanskelig å komme utenom «silly love songs» av Paul M.

 2. Kenneth sier:

  «Stick in the Mud» er vel også et godt alternativ til de tristeste sangene.. :)

 3. Øyvind Berekvam sier:

  Gode forslag det der. Men jeg synes vel egentlig The Jayhawks er best på de litt mer triste sangene. Jeg hadde «Sound of lies» på listen over de tristeste sangene :)

 4. Kenneth sier:

  Hva med «All the Right Reasons» av The Jayhawks, «Honey Don’t Think» av Grant Lee Buffalo og «Friends of Mine» av The Zombies?

  • Knut sier:

   Finnes det en mer feelgood-sang enn Friends of Mine? Jeg veit ikke helt, men jeg veit heller ikke om noen andre som synger sånn om gleden av å kjenne et lykkelig par.

 1. 23/10/2010

  […] mai satte jeg meg fore å finne ut hvorfor det tilsynelatende er lettere å finne triste, sinte og vemodige kjærlighetssanger enn positive, optimistiske og rørende. Jeg dristet meg også til å ramse opp de ti beste positive kjærlighetssangene, og endte opp med […]

 2. 06/11/2010

  […] og ensomhet har man mye å velge i. Jeg har tidligere ramset opp både de tristeste sangene og de beste positive kjærlighetssangene her på bloggen, og en liste med sanger om savn og avstand vil naturlig nok hente mest fra den […]

 3. 10/12/2010

  […] Positive kjærlighetsanger. Les også om de 10 vakreste kjærlighetsangene. […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *