Kärleken kan va ett jävla under

Øyvind Berekvam

Steelgitarist. Det forfinede sårbare kirsebærtre. Foreleser. Tidligere journalist for flere aviser, politisk rådgiver, foredragsholder, nettredaktør, kommunikasjonsrådgiver og informasjonsansvarlig. Pappa til Mina og Pia.

You may also like...

5 Responses

 1. Øyvind Berekvam sier:

  Ikke sant? Ut i fra rapportene fra de andre konsertene i landet virker det som han gjorde like sterkt inntrykk som han gjorde her i Stavanger.

  Gleder meg allerede til neste gang han kommer på besøk. Håper det ikke blir lenge til!

 2. kvilelaus sier:

  Amen. Sundström har vore diktarhelten min sidan eg var 18 år og budde i ein fuktig sivilarbeidarkjellar. Sist onsdag, femten år etter, fekk eg endeleg oppleva fyren live her i Trondheim. Som att hitta Jesus i en andrahandsaffär! Umogleg å ikkje elska det.

 3. Øyvind Berekvam sier:

  Legger meg langflat og beklager, Gitte :)

  Lene skal forresten ha æren for at jeg oppdaget Jonny Dunder. For en fantastisk sang.

 4. Gitte sier:

  Bra skrevet, Øyvind! Enig med deg i alt! For en opplevelse!! Men skuffet over at du ikke kjenner meg lenger….

  Gitte(venninne av Lene)

 1. 10/12/2010

  […] beste fra Stefan Sundström. Les også min vurdering av konserten i Folken nylig. […]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *