Plater jeg elsker: En perle fra skattekisten

Øyvind Berekvam

Steelgitarist. Det forfinede sårbare kirsebærtre. Foreleser. Tidligere journalist for flere aviser, politisk rådgiver, foredragsholder, nettredaktør, kommunikasjonsrådgiver og informasjonsansvarlig. Pappa til Mina og Pia.

You may also like...

2 Responses

  1. Øyvind Berekvam sier:

    Hyggelig at flere har oppdaget den :)

    Ja, anbefaler deg absolutt å sjekke ut flere utgivelser. Spesielt de tre jeg nevnte i bloggen. Mye fint!

  2. Hjorthen sier:

    Støtter den anbefalingen, jeg har Acrylic Teepees i hylla jeg også, og den plukkes frem med jevne mellomrom. Mulig det er på tide å skaffe seg et par utgivelser til. Fin plate er det i hvert fall!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *