De 70 beste platene i 2015

Øyvind Berekvam

Steelgitarist. Det forfinede sårbare kirsebærtre. Foreleser. Tidligere journalist for flere aviser, politisk rådgiver, foredragsholder, nettredaktør, kommunikasjonsrådgiver og informasjonsansvarlig. Pappa til Mina og Pia.

You may also like...

10 Responses

 1. Mari sier:

  Jeg er så glad over å se Pageant Material på lista :) Blitt mobba mye for å ha den på repeat i sommer!

  • Øyvind Berekvam sier:

   Ingen grunn til å bli mobbet for den. En fortreffelig liten countrypopperle :)

 2. gdm sier:

  Men carrie&lowell er jo et av de beste albumene noensinne.

 3. Hallgeir sier:

  Low???

  De har jeg fulgt med på men årests utgivelse har gått meg hus forbi. Sjekkes! Eller mye bra på lista di og flere skal sjekkes ut. Jeg har sett at mange har Grimes høyt på lista, men jeg har ikke klart å få taket på henne enda. Jeg skal gjøre et forsøk til. Min forløpige topp har du plassert no 4 og mange av mine favoritter har du med. De som savnes her er: Deerhunter, Shamir, Sleater-Kinney, Mbongwana Star, Alabama Shakes, Jamie XX, Floating Points, Kendrick Lamar, og Punch Brothers for å nevne de viktigste. Har du hørt alle dem? Jeg har hørt på Ones and Sixes mens jeg har skrevet og dette er meget vakkert og velprodusert. Det kan synes som den har plass på min liste også.

  • http://www./ sier:

   Comment…Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the great info you have here on this post. I will be coming back to your blog for more soon….

  • I’ve een a TA member for 5 yr. use only the 1/2 price booklet. often AARP is just as cheap a discount. Three exceptions: a Tysons Corner holiday Inn for 65/nite, Hilton in Lexington KY for $65, and the Alyeska Prince hotel in Alaska’s ski area for 85. $20 30 less per night than elsewhere. Since I hit these last two frequently, it has been worth the cost.

 4. Costanza76 sier:

  Tusen takk! Imøteser alltid oppsummeringene dine med store forventninger! Mye jeg tydeligvis har gått glipp av. Får dykke litt i strømmetjenestene i helga :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *