Genial indie eller impotent ironi?

Øyvind Berekvam

Steelgitarist. Det forfinede sårbare kirsebærtre. Foreleser. Tidligere journalist for flere aviser, politisk rådgiver, foredragsholder, nettredaktør, kommunikasjonsrådgiver og informasjonsansvarlig. Pappa til Mina og Pia.

You may also like...

4 Responses

 1. Åsmund Å. sier:

  Pavement var artige i sin tid, men jeg hører aldri på dem nå (det er prisen å betale for å fange tidsånden perfekt).

  • Øyvind Berekvam sier:

   Godt poeng. Jeg føler av og til at jeg må ha gått glipp av de par-tre festene da «alle» plutselig oppdaget Pavement.

   • Åsmund Å. sier:

    Andre fine 90-tallsband som sjelden spilles hjemme: Soundgarden, Morphine (gjenhør i helga. Njææh.), Smashing Pumpkins, Mansun (selv om jeg tror Attack of the grey lantern fortsatt er bra), Wannadies, Auteurs og Cardigans.

    • Øyvind Berekvam sier:

     Morphine ble vel aldri mer enn en sær parentes. Soundgardens «Superunknown» henter jeg imidlertid fram med jevne mellomrom. Sammen med Screaming Trees er det nok det bandet jeg har spilt mest fra grønsjbølgen. I hvert fall de siste fem årene.

     Ellers var jeg helst fryktelig opptatt av alternativ country på 90-tallet. Og jeg synes band som Son Volt, Jayhawks, Old 97s og Wilco har holdt seg godt :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *