Category: Nett/nye medier

Nett/nye medier

0

Absolutt tilgang korrumperer absolutt

Jeg har endelig lest «Retromania» av Simon Reynolds og lurer nå på hvorfor populærkulturen er så ekstremt opptatt av sin egen fortid. Har nåtiden egentlig noe å stille opp med? Var alt bedre før? Hva skjer når vi slipper opp for fortid?

1

Farvel Spotify og iTunes – velkommen Tomahawk?

Drømmer du om å få samlet musikken fra Spotify, iTunes, YouTube, Soundcloud, LastFM, Grooveshark og lignende i én musikkavspiller? Tomahawk ser ut til å være den hellige gralen for musikkelskere. Det er foreløpig den beste musikkspilleren jeg har prøvd.

0

Romantikken gjer meg sjuk

Hjerte og smerte er sannsynligvis de to mest sentrale ordene i musikkhistorien. Uansett hva man måtte mene om importen av amerikanske tradisjoner som Valentine’s Day, så er det en fin anledning til å snekre sammen spillelister av ymse slag. Og hvilke sanger spiller folk mest når de endrer sivilstatusen sin på Facebook?

Spotify sponser Spellemann 1

Spotify sponser Spellemann

Spotify går inn som sponsor i Spellemann og vil i tillegg opprette stipendet «Årets innovatør». Tanken er å gi oppmerksomhet til norske artister som er kreative i sin måte å spre musikken sin på og som bruker nye digitale kanaler for å møte sine fans på en innovativ måte.

Sosiale stemmer fra Teaterveien 7

Sosiale stemmer fra Teaterveien

Utallige bloggposter, kommentarer, artikler, foredrag og seminarer har blitt viet til det noe forslitte begrepet ”hvordan lykkes med sosiale medier”. Jeg har forståelse for at mange begynner å gå en smule lei.

Jeg har imidlertid blitt bedt om å skrive om hvordan sosiale medier brukes på Rogaland Teater, og erfaringene våre kan forhåpentligvis være til nytte for andre også.

Musicnodes: For godt til å være sant? 2

Musicnodes: For godt til å være sant?

En musikktjeneste der både artister, plateselskaper, rettighetsorganisasjoner og bloggere tjener penger?

Kan Musicnodes bli tjenesten som gjør både artister, musikkbransje og formidlere fornøyde?