Category: Video

Video

Elektrisk forsmak

6. juni kommer fjerdealbumet til Rival Sons ut. Det har fått tittelen «Great Western Valkyrie.» Førstesinglen, Electric Man, lover meget godt.

Årets fineste låt?

Årets fineste låt?

Da Einar Stenseng la ut denne fortreffelige videoen i Facebook-gruppa #Musikktips var lenken ledsaget av følgende kommentar: Årets fineste låt, Østerrikes fineste plass; jeg bare måtte. For de som av uforståelige årsaker ikke kjenner...

Beatpop: Nye perspektiver 0

Beatpop: Nye perspektiver

Jeg har mast en hel del om den Stavanger/Sandnes-baserte elektropop-duoen Beatpop det siste året. Duoen, som består av vokalist Jim Reve og beatsansvarlig John Derek Bishop, har holdt det gående siden 2008 og de blir...

0

John Grants bleke spøkelser

John Grant slipper ny plate i mars. Elektronika-landskapet han nå opererer i er et lite sjokk for sansene, men du verden så avhengighetsdannende den nye singlen er…

3

Keith don’t go

Er Keith Richards en musikkelskende sjarmør eller en kynisk og selvbevisst kontrollfreak? Etter å ha lest den meget underholdende selvbiografien hans, «Life», har jeg en mistanke om at sannheten ligger et sted midt i mellom.

1

Fredastund

Unn deg «eit opphald i det jamne maset og kavet».

Hovering Orville har byttet ut Helena Christensen med en Staffordshire Bullterrier i den vakre videoen til den ferske sangen «Fredastund».

Resultatet er slående vakkert.

Et døgn på Prekestolen 0

Et døgn på Prekestolen

Vakker musikk og vakre bilder.

Se den fantastiske videoen av som består av over fem tusen bilder av Prekestolen, tatt i løpet av et døgn av fotografen Espen Mills. Den er tonesatt av Poor Edwards «Time», en sang jeg hadde gleden av å spille pedal steel gitar på.

0

Tilbake til fremtiden

Det er ikke mange som greier å låte så lekkert retro som Pete Molinari.

Den nye platen «A Train Bound for Glory» er ute nå, og den høres ut som den ble laget for over 50 år siden. På en god måte.

Se den ferske videoen, kjøp albumet og drøm deg tilbake til begynnelsen av 60-tallet.