Category: Reise

Reise

0

London calling

For oss musikknerder vil en tur til London alltid by på endeløse muligheter for nerdete oppførsel. Her er 75 sanger om en av verdens viktigste musikkbyer.

0

Countryenglene kommer

It Wasn’t God Who Made Honky Tonk Angels sang Kitty Wells i 1952. Hvem det egentlig var som skapte disse englene skal jeg ikke mene noe om, men jeg gleder meg over at Iris Dement og Alison Krauss. to artister som passer til beskrivelsen, kommer til Norge i sommer

11

Viking, Liverpool, Østenstad og AC/DC

Våre kjære mørkeblå trenger all den hjelp de kan få for tiden. En sentral skikkelse i klubben, muligens Norges eneste profesjonelle fotballspiller med god musikksmak, ser ut til å ha den musikalske pondusen som trengs for å gi Viking et aldri så lite løft.

Fotball og musikk passer nemlig fint sammen. Det fikk jeg et bevis på da jeg besøkte Liverpools The Cavern Club nylig.

Highway to Prague 0

Highway to Prague

Tsjekkias hovedstad Praha beskrives flere steder som en «vakker, levende og kompakt by full av museer, gallerier og arkitektoniske mesterverk». Byen har vært et kulturelt sentrum i hundrevis av år. Sentrum av byen står på UNESCOS kulturarvliste. Franz Kafka ble født der. Byen har flere teatre og operahus. Jeg reiser dit for å digge AC/DC.